Een betrokken team van
specialisten en liefhebbers

Team foto vitamins for pets
probiotica voor hond met toy poodle

Een gelukkige viervoeter
is een gelukkig leven.

We zijn een gemotiveerd team van dieren- liefhebbers. Zelf weten we als geen ander hoeveel levensgeluk een hond of kat brengt. Als zij lekker in hun vel zitten, krijg je hun vrolijkheid er gratis bij. Elke dag weer. Dat willen we vieren met de best mogelijke vitamines en supplementen. Binnen ons team hebben we alle benodigde kennis en passie in huis. Ons team bestaat uit een dierenarts, een dierenfysiotherapeute en onderzoekers met een PHD achtergrond. Zij worden dagelijks versterkt met een team van gemotiveerde enthousiastelingen om samen de meest gezonde en hoogwaardige producten voor jou als klant te ontwikkelen.

Vanuit waarden besef de wereld
een stukje mooier.

We hebben onze kernwaarden hoog in het vaandel staan. We staan ervoor om de meest kwalitatieve producten te ontwikkelen voor jouw hond of kat. Dat doen we altijd met natuurlijke ingrediënten. En we produceren lokaal en dichtbij huis. Zodat we ook zorgzaam met het milieu omgaan.

Onze belangrijkste waarden zijn: vriendelijk, vrolijk, persoonlijk, eenvoudig, uitmuntend, betrouwbaar en gezond. Dat mag je dus ook ten alle tijden van ons verwachten. Om die reden werken we met betrouwbare partners die vanuit een persoonlijke betrokkenheid om jouw dag met je trouwe viervoeter een stukje mooier te maken.

probiotica voor hond close up productinfo

Hondensupplementen voor
een betere darmbalans

Gezonde vitamine supplementen wanneer jouw hond last heeft van diarree, winderigheid of maagklachten Voor 17.00 uur besteld is morgen in huis