News

Toont 1 tot 11 van 11 artikelen
 • Vitamine A hond

  De rol van vitamine A in de gezondheid van honden: Vijf tips voor verantwoord gebruik

  Een gezond dieet is van cruciaal belang voor de algehele gezondheid van onze honden. Vitamines spelen een belangrijke rol in het handhaven van een goede gezondheid, en vitamine A is daarbij geen uitzondering. In dit artikel gaan we dieper in op de rol van vitamine A in het dieet van honden en bieden we vijf handige tips voor verantwoord gebruik.
 • huidprobleem hond

  Huidprobleem bij honden en de relatie met een lekkende darm.

  Veel honden hebben last van huidproblemen. Krabben, likken en overmatig haarverlies kunnen niet alleen de hond zelf beïnvloeden, maar ook als eigenaar wil je niets liever dat je hond een gezonde huid heeft. Hoewel er talloze oorzaken zijn voor huidproblemen bij honden, komt de relatie met een lekkende darm steeds vaker naar voren als een mogelijke bron van het probleem.
 • Anaalklieren bij honden. Tips voor een betere gezondheid.

  Anaalklieren bij honden. Tips voor een betere gezondheid.

  Gezonde anaalklieren bij honden zijn belangrijk maar vaak over het hoofd gezien onderdeel van de gezondheid van onze harige vrienden. Deze kleine zakjes bevinden zich aan weerszijden van het rectum en spelen een rol bij het markeren van territorium en het communiceren met andere honden. Helaas kunnen honden soms problemen ervaren met hun anaalklieren, wat ongemak en zelfs pijn kan veroorzaken.
 • Huidaandoening hond

  Huidaandoening bij je hond. Vijf redenen waarom probiotica een goede oplossing kan zijn.

  Honden kunnen, helaas net als mensen, last krijgen van verschillende gezondheidsproblemen, waaronder huidaandoeningen. Een glanzende vacht en een gezonde huid zijn niet alleen voor het oog aangenaam maar ook indicatoren van het welzijn van je hond. In dit artikel gaan we dieper in op huidaandoeningen bij honden en ontdekken we hoe probiotica een natuurlijke en effectieve oplossing kunnen bieden.
 • 7 tips voor de optimale hygiëne van je hond

  7 tips voor de optimale hygiëne van je hond

  Honden brengen niet alleen vreugde in ons leven, maar verdienen ook de beste zorg die we kunnen bieden. Een essentieel aspect van het welzijn van onze honden is het handhaven van een goede hygiëne, met speciale aandacht voor hun huid. In deze blog delen we enkele handige tips om de huid van je hond gezond te houden en te laten stralen.
 • Zes tips voor wanneer je hond last heeft van huidschilfers.

  Zes tips voor wanneer je hond last heeft van huidschilfers.

  Huidschilfers bij honden kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals allergieën, droge huid, parasieten of zelfs onderliggende gezondheidsproblemen. Het is essentieel om aandacht te besteden aan deze symptomen, omdat ze kunnen duiden op ongemak of gezondheidsproblemen bij je hond. In deze blog gaan we dieper in op wat te doen als je hond last heeft van huidschilfers en hoe je hem de juiste zorg kunt bieden.
 • Hoe zorg je voor een gezonde huid en vacht van je hond? Vijf tips.

  Hoe zorg je voor een gezonde huid en vacht van je hond? Vijf tips.

  Onze trouwe viervoeters brengen zoveel vreugde en liefde in ons leven. Als hondenbaasjes is het onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat ze gezond en gelukkig zijn. Een van de essentiële aspecten van de algehele gezondheid van honden is de gezondheid van hun huid. In deze blog gaan we dieper in op waarom huidgezondheid zo belangrijk is voor honden en welke aandachtspunten elke bezitter in gedachten moet houden.
 • Mijn hond likt aan poten? Waarom?

  Mijn hond likt aan poten? Waarom?

  Veel baasjes vragen ons waarom hun hond aan de poten likt. Is het normaal of een uitzondering? Wat drijft onze trouwe viervoeters eigenlijk om dit gedrag te vertonen? Laten we een diepere blik werpen op de mogelijke aanleidingen waarom honden aan hun poten likken.
 • Gezondheid voor je hond: vijf ervaringen met Probiotica op een rijtje

  Gezondheid voor je hond: vijf ervaringen met Probiotica op een rijtje

  In de voortdurende zoektocht naar manieren om de gezondheid van onze geliefde viervoeters te verbeteren, hebben hondeneigenaren zich steeds meer gewend tot probiotica als een aanvullend middel.
 • De sleutel tot een gezonde hondenhuid en minder Jeuk: Ontdek welke vitamines essentieel zijn.

  De sleutel tot een gezonde hondenhuid en minder Jeuk: Ontdek welke vitamines essentieel zijn.

  Een glanzende vacht en een jeukvrije huid zijn niet alleen tekenen van een gelukkige hond, maar ook indicatoren van een goede gezondheid. In dit artikel zullen we de belangrijkste vitamines bespreken die essentieel zijn om de huid van je hond gezond te houden en jeuk te verminderen.
 • Probiotica Hond en Jeuk

  Probiotica voor honden: een mogelijke sleutel tot een gezondere huid en minder jeuk

  De gezondheid van onze honden is van een groot belang, en een van de veelvoorkomende problemen waarmee hondenbaasjes worden geconfronteerd, is jeukende huidproblemen. Lees verder hoe probiotica hierin een rol kan spelen...